Algemene voorwaarden

Wanneer je de website van Gezond Kompas bezoekt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden zoals beschreven op deze pagina.

 

Algemeen

Gezond Kompas is een educatief platform en integrale¬†praktijk voor duurzame gezondheid. De informatie op deze website dient enkel voor informatieve doeleinden. De informatie op deze website heeft als doel om bewustzijn en een beter begrip te kweken van de werking van het menselijk lichaam en de factoren die deze werking be√Įnvloeden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is nadrukkelijk niet bedoeld ter vervanging van advies van je behandelend (huis)arts of andere zorgverlener. Deze website is bedoeld ter educatie en bevat géén persoonlijk medisch advies. Bespreek significante veranderingen in je leefstijl eerst met je behandelend arts. Bij acute medische klachten of verergering van bestaande klachten wordt geadviseerd om direct contact op te nemen met je (huis)arts, indien nodig via het noodnummer. Bij niet-acute klachten of twijfel wordt aangeraden om contact op te nemen met je behandelaar.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ik en mijn samenwerkingspartners streven ernaar om actuele en correcte informatie aan te bieden, echter zijn foutjes menselijk en volgen voortschrijdende wetenschappelijke inzichten zich in rap tempo op. Ik aanvaard geen aansprakelijkelijkheid voor eventuele onvolledige, onjuiste of verouderde informatie en de interpretatie daarvan.

Genomen beslissingen omtrent je gezondheid zijn voor je eigen verantwoordelijkheid en risico. Je kunt geen rechten ontlenen aan de op deze website verstrekte informatie. Ik ben in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van deze website.

 

Intellectueel eigendom 

De op deze website getoonde informatie - inclusief teksten, merk, logo en foto-, video- en audiomateriaal (tenzij anders vermeld) - zijn geproduceerd door mij en zijn eigendom van Gezond Kompas c.q. Iris Otto. De inhoud van deze website - inclusief cursussen, podcasts, masterclasses en aanvullend materiaal - wordt auteursrechtelijk beschermd.

Beweringen, standpunten en meningen geuit op deze website zijn die van de auteur en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs die van werk- of opdrachtgevers, tenzij uitdrukkelijk vermeld.

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet onrechtmatig kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt/misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan tekst, foto- en videomateriaal of andere inhoud van deze website te hergebruiken. Na voorafgaande toestemming mag de informatie op deze website gebruikt worden voor informatieve of educatieve doeleinden, mits correcte bronvermelding wordt gehandhaafd. De inhoud mag niet gebruikt worden voor commerci√ęle doeleinden. Het onderling delen van de informatie op deze website is toegestaan en wordt gestimuleerd.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onrechtmatig of onzorgvuldig gebruik van de inhoud van deze website.

Fotografie door Sophie Oelrich en Anneke Jongbloed.

 

Samenwerking met partners

Ik werk graag samen met andere experts in zorggerelateerde vakgebieden. Op deze manier kan ik jou van de beste informatie en ondersteuning voorzien. Ik ken de grenzen van mijn eigen kennis goed en zal deze ook kenbaar maken. Ik verwijs je naar mijn samenwerkingspartners als dat nodig is. Daarnaast verwijs ik ook naar geselecteerde boeken en programma's waarvan ik denk dat ze van toegevoegde waarde zijn voor jouw gezondheid en leefstijl. Voor sommige van deze boeken en programma's ontvang ik een commissie via een affiliate link. Dit kost jou niks extra en is een uiting van dank vanuit de aanbieder. Ik blijf ten allen tijde onafhankelijk en objectief in mijn advies. 

 

Privacy en databescherming

Ik streef ernaar om de privacy van elke bezoeker op deze website te garanderen. Gegevens van niet-persoonlijke aard kunnen worden gebruikt voor statistische doeleinden om de inhoud en functionaliteit van de website te verbeteren. Met het invullen en versturen van een contactformulier geef je toestemming om de door jou verstrekte gegevens op te slaan en te verwerken. De door jou verstrekte persoonsgegevens zullen worden behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt, tenzij je daar na overleg expliciet toestemming voor geeft. Lees voor meer informatie het Privacybeleid.

 

Wijzigingen

Ik behoud het recht om deze disclaimer op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen. Wanneer je gebruik blijft maken van de website ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Algemene voorwaarden praktijk

Ben je op zoek naar de voorwaarden van de praktijk Gezond Kompas? Die kun je hier downloaden.