Aanbod 

Op deze manieren kan je met mij werken of van mij leren.

 

 

 

 

 

Het is mijn missie om jou te helpen kerngezond te worden én te blijven

 

 

Om duurzaam gezond te zijn heb je vaardigheden, kennis, nuttige tools en goede begeleiding nodig. Dat is precies wat ik jou bied met Gezond Kompas. Een gepersonaliseerde leefstijl, in combinatie met regie kunnen voeren over je gezondheid, is de sleutel naar duurzame gezondheid. Daarom onderscheid ik 3 niveaus in de reis naar duurzame gezondheid: gezondheidsvaardigheden ontwikkelen, leefstijloptimalisatie en biomastery. Ik help je graag met een stevig fundament en een effectieve aanpak. Er zijn 3 manieren waarop je samen met mij kunt werken aan je gezondheid: via 1:1 consulten, via cursussen of via een hybride traject. Bekijk het aanbod hieronder en ga lekker aan de slag met je gezondheid!

Wil je met mij overleggen over de beste aanpak?

Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in
Plan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in
ONLINE CURSUS

Creature of Habits

Maak gebruik van de kracht van gewoontes en reken af met mislukte voornemens. In Creature of Habits leer je bewezen effectieve methodes om gezonde gewoontes succesvol en duurzaam te implementeren in je leefstijl. Vanaf nu lukt veranderen wél!

MEER INFORMATIE
ONLINE CURSUS

Body Talk

Goed voor jezelf zorgen begint met luisteren naar je lichaam. De kunst is om de signalen van je lichaam te herkennen, begrijpen en respecteren. Onmisbare vaardigheden die je niet leert op school, maar wel in Body Talk!

MEER INFORMATIE
1:1 TRAJECT

Microbioom Op Maat

De bacteriën in onze darmen spelen een waanzinnig belangrijke rol in onze gezondheid. Met een ontlastings-onderzoek krijg je inzicht in hoe je microbioom ervoor staat. Je krijgt vervolgens gepersonaliseerde adviezen en eventueel suppletie voor een gebalanceerd microbioom.  

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKING
EBOOK

Het Stappen Kompas

Een betere gezondheid, simpelweg door dagelijks meer stappen te zetten. Buig je sedentaire leefstijl om naar gezonde activiteit met de wetenschappelijk onderbouwde en praktische oefeningen uit Het Stappen Kompas. 

MEER INFORMATIE
GRATIS MASTERCLASS

Effectief communiceren met je zorgverlener

Iedereen heeft wel eens te maken met een zorgverlener. Om het meeste te kunnen uit je zorgtraject, is het belangrijk dat je elkaars taal spreekt. In deze masterclass leer jij effectief communiceren met je zorgverlener.

MEER INFORMATIE
GRATIS TOOL

Pauze Bingo

Er schuilt enorm veel kracht in pauze. Wist je dat pauzes goed zijn voor je gezondheid, je geluksgevoel én je productiviteit? Met de Pauze Bingo houd jij op een leuke manier gezonde en effectieve pauzes tijdens je (werk)dag.

MEER INFORMATIE

 

SAMENWERKINGEN MET PARTNERS

 

Samen staan we sterker.
Daarom werk ik graag samen met gerespecteerde partners, om zo meer impact te kunnen maken op jouw gezondheid. 
Als je met één van onderstaande programma's aan de slag gaat, ontvang ik een commissie van de partner. Dit kost jou niets extra's!

PRAKTIJK BASIS

Healthy Gut Online

Wist je dat veel van onze lichamelijke én psychische klachten hun oorsprong hebben in onze buik? Gezonde darmen zijn daarom essentieel voor een goede gezondheid. Ga aan de slag met een compleet stappenplan en voel je binnen enkele weken een stuk lekkerder!

MEER INFORMATIE
PRAKTIJK BASIS

Histamine Tolerantie Plan

Heb je last van verschillende klachten zonder dat er een duidelijk aanwijsbare oorzaak voor lijkt te zijn? Dit zou kunnen komen door een overmaat aan de lichaamseigen stof histamine. Het is belangrijk om dit probleem bij de bron aan te pakken. Gelukkig kan je hier met verscheidene leefstijlinterventies zélf wat aan doen!

MEER INFORMATIE